Coming soon…   |   STOARO Vastgoedfonds   |   Solide beleggingen met 5% rendement in Nederland, op Curaçao en Bonaire

WIJ ZIJN STOARO REAL ESTATE

Teamwork


STOARO Real Estate is een fullservice bureau met de nadruk op het ontzorgen van projecten en relaties. Van sales en bemiddeling tot uitmuntende service en beheer!
Michel en Jan-Joris zijn als ambassadeurs nauw betrokken. Met hun uitgebreide netwerk van specialisten en kennis zijn zij als geen ander in staat om te verbinden. Maatwerk en persoonlijke aandacht maken daarbij het verschil. Zij zien het als hun taak om als een soort  personal assistants te faciliteren en waarborgen. En dat wordt duidelijk gewaardeerd.

Email: michel@stoaro.nl
Tel: +31 6 23 22 12 01

Michel Maljers

Oprichter en een bevlogen ondernemer. Gelooft in de kracht van persoonlijk maatwerk.

Door zijn ervaring is Michel bij uitstek de ideale sparringpartner. Met zijn inspiratie en dynamische overredingskracht is hij een daadkrachtige bemiddelaar, verbinder en een succesvolle ondernemer.

Motto: ‘Afspraak is afspraak en beloftes worden nagekomen! Blijf jezelf, met de voeten op de grond, wees oprecht en eerlijk!’

Email: jan-joris@stoaro.nl
Tel: +31 6 18 20 27 55

Jan-Joris Bernaards

Jan-Joris is een proactieve denker die uw project vorm kan geven, managen en sales kan boosten. Een ambitieuze inspirator die creatief, klantgericht en daadkrachtig opereert. Heeft de afgelopen jaren voor meerdere opdrachtgevers succesvolle hospitality-, sales- en managementopdrachten vervuld.

Staat met zijn bourgondische inslag garant voor maximale service en persoonlijke betrokkenheid. 

Motto: een samenwerking is alleen succesvol als beide partijen ook echt winst behalen en kunnen groeien!

Email: erik@stoaro.nl
Whatsapp: +5999 512 45 58

Erik Langenberg

Erik is ambassadeur voor STOARO en is de linking-pin tussen tussen verkopers, kopers, ontwikkelaars en bouwers op Curaçao en in Nederland. Ruim 20 jaar geleden voor het eerst op het eiland gekomen en meteen gegrepen door de vriendelijkheid van de mensen, de cultuur en de vele mogelijkheden.

Curaçao kent door zijn geografische ligging en de positie binnen het koninkrijk unieke mogelijkheden voor investeerders. Als adviseur bij een aantal adviesbureaus in zowel Nederland als Curaçao heb ik een groot netwerk opgebouwd waardoor ik verkopers van grond, gebouwen en projectontwikkelaars op Curaçao kan samenbrengen met (potentiële) investeerders in Nederland.

Jan Hogendoorn

Jan heeft na een carrière in sales,10 jaar geleden de beslissing genomen naar Curacao te verhuizen. Vanaf die tijd heeft hij zich volledig ingezet voor  zijn bedrijf Curacao Property Management, Vastgoed Beheer Curacao. Vanuit deze positie kreeg hij al snel te maken met verhuur en verkoop van de woningen die hij in beheer had. Mede door zijn jarenlange verkoopervaring en kennis van bouw en vastgoed, heeft hij  besloten zijn diensten als vastgoed agent aan te bieden, wat hij nu alweer 7 jaar succesvol doet.

“Wat ik als makelaar belangrijk vind? Om de klant persoonlijk te begeleiden, en daarbij goed zijn of haar behoeftes te inventariseren. Door het veelzijdige klantcontact is de makelaardij een schitterend beroep met veel uitdagingen en kansen. Ik ben pas blij als de klant dat ook volledig is!”