WIJ ZIJN STOARO REAL ESTATE

Teamwork


STOARO is een fullservice bureau met de nadruk op het ontzorgen van projecten en relaties. Van sales en bemiddeling tot uitmuntende service en beheer!

Michel en Jan-Joris zijn als ambassadeurs nauw betrokken. Met hun uitgebreide netwerk van specialisten en kennis zijn zij als geen ander in staat om te verbinden. Maatwerk en persoonlijke aandacht maken daarbij het verschil. Zij zien het als hun taak om als een soort  personal assistants te faciliteren en waarborgen. En dat wordt duidelijk gewaardeerd.

Email: michel@stoaro.nl
Tel: +31 6 23 22 12 01

Michel Maljers

Oprichter en een bevlogen ondernemer. Gelooft in de kracht van persoonlijk maatwerk.

Door zijn ervaring is Michel bij uitstek de ideale sparringpartner. Met zijn inspiratie en dynamische overredingskracht is hij een daadkrachtige bemiddelaar, verbinder en een succesvolle ondernemer.

Motto: ‘Afspraak is afspraak en beloftes worden nagekomen! Blijf jezelf, met de voeten op de grond, wees oprecht en eerlijk!’

Email: jan-joris@stoaro.nl
Tel: +31 6 18 20 27 55

Jan-Joris Bernaards

Jan-Joris is een proactieve denker die uw project vorm kan geven, managen en sales kan boosten. Een ambitieuze inspirator die creatief, klantgericht en daadkrachtig opereert. Heeft de afgelopen jaren voor meerdere opdrachtgevers succesvolle hospitality-, sales- en managementopdrachten vervuld.

Staat met zijn bourgondische inslag garant voor maximale service en persoonlijke betrokkenheid. 

Motto: een samenwerking is alleen succesvol als beide partijen ook echt winst behalen en kunnen groeien!

Email: erik@stoaro.nl
Whatsapp: +5999 512 45 58

Erik Langenberg

Erik is ambassadeur voor Stoaro en is de linking-pin tussen de netwerken op Curaçao en die in Nederland. Ruim 20 jaar geleden voor het eerst op het eiland gekomen en meteen gegrepen door de vriendelijkheid van de mensen, de cultuur en de vele mogelijkheden.

Curaçao kent door zijn geografische ligging en de positie binnen het koninkrijk unieke mogelijkheden. Voor investeerders biedt Curaçao dan ook interessante mogelijkheden. Door mijn werk als adviseur bij een aantal adviesbureaus in zowel Nederland als Curaçao heb ik een groot netwerk opgebouwd waardoor ik verkopers van grond, gebouwen en projectontwikkelaars op Curaçao kan samenbrengen met (potentiële) investeerders in Nederland.

In de zakelijke onroerend goed markt is Stoaro voor u de linking-pin tussen verkoper, koper, ontwikkelaar en bouwer. Op Curaçao en in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.